Tillägnad den som lärde mig ett nytt begrepp

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2012-01-09
Kan vi kalla det "ordmassage"? ...taktil beröring
Tillägnad den som lärde mig ett nytt begrepp




Masserande ord

Ett ord

Kan läka som massage

Mjuka fingertoppar

Som vandrar

Längs din ryggrad

Och skriver in sig i din själ

Och du blir varm

För du vet..

Att de träffade precis rätt

Punkt

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-01-10 23:20



Bookmark and Share


  dubbelve
Grattis till en uppmärksammad text! Välförtjänt-
2012-01-11

  Armo
Ett ord: barasåvackert!
2012-01-11

    ej medlem längre
Det är fantastiskt med ord; som en smekning; ett piskrapp; begärskapande; älskar ord!

Dina ord är så mitt i prick!
2012-01-11

  Ninananonia VIP
Just så... vackert..så känns dina ord...
2012-01-10

    ej medlem längre
Jaa... Precis så...
Det är ju så du skriver!
Tack! Bokmärke, givetvis!
2012-01-10

    ej medlem längre
Mmmm, jag får nästan gåshud av detta...vällustgåshud *ler*
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP