Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2012-01-10




Dina rader i mig

 

 

Detta hjärta hade velat

Simma i dina bokstävers palett

Vara svart på vitt
Blyerts eller bläck
I dina meningars pigment
Mellan de raka sträcken

Korsade av nerkluddade smilisar

Och stjärntecken

 

 

Detta hjärta hade velat vara ryggsäcken

Sätet du lägger mig på

Bredvid
Följa med på tunnelbanan
När dina tankar färdas
Mellan stationer

Med destination
Hem till dig

Hem till dig

 

 

Kastas ner hårt

Landa mjukt

Vila mina oskrivna blad

På din kudde
Rivas ut i din obäddade säng

Vara ditt utslitna kollegieblock

Och skälva

När du stryker ut dina känslors

Udd i mig
Bara för att få öppna
Och läsa dig...


©

/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-01-11 09:36



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Snyggt!
2012-01-20

  wildrose
Skön flyt. Gillas.
2012-01-13

    ej medlem längre
Ett flöde sprunget ur ett skrivarhjärta!
2012-01-11

  Marduk VIP
Så vackert skrivet!
Rubriken passar perfekt.
Dikten har en behaglig harmoni
Första stycket fastnar jag mest, mycket fint skrivet
Applåderar!
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP