Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom fönsterrutor ser jag världen utanför

träden är så vackert pudrade av snön

jag ser det 

genom fönstret

om kvällen

efter jobbet

 

ja det är fint

 

luften är  skön att känna mot kinden

och i lungorna gör den gott

jag känner det när jag kliver in i bilen

på väg

till jobbet

 

det ljusnar ute nu

våren skymtar fram bakom mörkret 

solen visar sig längre stunder

jag anar det när jag slänger en blick ut genom fönsterrutan

i matsalen

på jobbet

 

 ja det är fint att ha tid att njuta av livet

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-21 06:27



Bookmark and Share


  Gunsan
Hoppet vaknar :-)
2012-01-22

  Nils Teodor VIP
Vacker
2012-01-21

  Minkki VIP
fint att se dig här igen!
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan