Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se bara hur mina tankar glittrar genom dina ögon

 

galet, faller snö
galet glitter utanför mitt fönster
små små, finaste kristaller av stjärnor och lycka
marken nyss grön byts i ljus

galet, landar änglar
galet många
vingar
renaste fjädrar

visar vägen
dagen
står öppen

~

jag vet det är galet, det faller snö
galet skimmer

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-22 17:03



Bookmark and Share


  Nanna X
galet vackert!
2012-01-22

    Birgersdotter VIP
Vackert ...tycker mycket om....
2012-01-22

  Seglaren
Tack för den här dikten. Själv lever jag i Västerbotten med mycket snö nu.
Den här dikten ska du spara och läsa om längre fram. Den har betydelser i sig som är så fantastiska. Jag gratulerar att Gud har utvalt dig att få sådan fin poesi att skriva.
Om det inte är Gud så har du nog tomtar på loftet som hjälper dig med poesin.
Naturen bör vara vår främsta inspiration. Och kom ihåg att barnen räknas till naturen!
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP