Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se bara hur mina minuter kysser såren

 

galet, vrider tiden runt min hals
snurrar etthundraåttio
skinnet håller andan

galet, pärlorna rasar
nedför kroppen
fångas med tårna
leker tafatt

 

sjunger skimrande sånger
snurra min jord

~

galet, leder tiden
nya
steg

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-22 17:09



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
lekfull och gillar förändringen i texten. Dina titlar till texterna är som egna dikter. Bra!!
2012-01-22

    Birgersdotter VIP
Nya steg...underbara att ta
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP