Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja,

 

 

         , passerar

 

 

 

 

obemärkt

 

 

ändå,
la jag huvudet på sned

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-23 16:41



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Den kändes...
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP