Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stilla kommer insikten

 

lämnar scenen, inga applåder
hörs i salongen
de sista har redan gått hem

regissören har lämnat, inga rader
skrivs mer
desperat är ropen
på uppmärksamhet

ekot efter
klingar ut så småningom
mellan hustaken studsar
den sista klagan

på gator utan lyktor
tas de tunga stegen
vänder sig sakta om
tittar efter
den att följa hem

gatorna är tomma
stilla kommer insikten
om ännu en

natt

där vargarna ylar

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-23 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP