Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara en anhörig till en narkoman har i det sissta blivit samanliknad med att vara anhörig till barna på Utöya. Jag blir arg när jeg läser det.... Att förlora ett barn i terror är så mycket mer Att vara anhörig til en narkoman är att vänta på döden.


Anhörig....

Huden våt och svettig
Hjärtat bultar
kroppen skakar
Saknad och gråt

Ovissheten ganagar
vart är du
andas du?
fryser du?
är du rädd?

Bilder av ett lyckligt barn
ljud av skratt och lek
första tand
första steg
första kärlek

bilder av ett olyckligt barn
Skriken
gråten
tystnaden
Ångesten
smärtan då du försvann...

Jag väntar
väntar i ovissheten
på livet?
på döden?
Kommer du hem....

Ljuden om natten
ljudet av telefonen
ångesten när den ringer
och ångesten när den är tyst...

Sakta skalas mina murar bort
murana in till mitt hjärta
glädjen över det liv jag gav
kärleken till mitt barn
lever i varje andetag
mens ångesten kramar min själ...








Fri vers av zinna
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-24 14:08



Bookmark and Share


  prinscess VIP
ett ångestladdat tillstånd att ha inpå sig att inte veta om personen kommer hem eller ens lever starkt av dig att dela med dig av detta
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna