Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöleoparden gör mjuka spår i snön

 

 

mjukar tonen
vänder kind
mot

 

kind

 

ödmjukt inför livet
vad gör jag här

 

långt in i den dungen
där vi möttes
stillar jag mig
en stund

 

gör små avtryck
lägger stenar längs

 

stigen

 

 

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-24 18:59



Bookmark and Share


  Nanna X
jamen, dom klarade ju kylan...
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP