Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något litet om längtan

 

om du som jag någonsin längtat, det
till synes ouppnåeliga, det alltigenom
åtråvärda, det som ligger under locket
på den undangömda skatten, den som
har en vägvisare i en karta som aldrig
var hel, den som var riven i tre delar

och,

du hade bara två. fel två. ja, om du någonsin
längtat, det i landet bortom, det i tanken
som drömde om skälvande andetag och darrande
snöflingor i en tid som aldrig var din. ja, om du
längtat, någonsin verkligen längtat

en gryning där felen rättas och aldrig
ger en rödmarkering, där dina meningar
ger orden sin rätta betydelse och där
knytblusar är förlåtna

ja, om du någonsin längtat

 

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-24 20:45



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vacker längtan
2012-01-25

    ej medlem längre
Underbart vackra rader!
2012-01-24

  Nanna X
mycket mycket fint och längtansfullt!
2012-01-24

  Casbah* VIP
texten tydliggör så väl all längtan..så det gör ont
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP