Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ligger livet

 

ligger händer
stilla nu
ligger livet
naket

 

sådär lite trevande
letande, längtande

ligger länder
stilla nu
ligger livet
vaket

ändå utan återhållan
fumlande, famlande

 

ligger stränder
stilla nu
ligger livet

 

 

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-01-25 14:50



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En dikt som kräver eftertanke och som stannar i tanken
2012-01-26

  Casbah* VIP
du lyckas med konststycket att få mig att läsa långsamt...
2012-01-25

  Hanna Mari Wallin
Tycker verkligen om ditt sätt att uttrycka dig
man finner så mycket mer mellan raderna...
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP