Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan, enkel rimvers.



Alla kärnar som inte förmå frysa
granhängets tunga vindtag

Om sådant må existera här i Norrland

däri finns jag

Badar och viftar mina tår
tills stilla vårligt bris

skymtar genom barren
och säger på nåt vis

det är okej att komma fram nu
blåsippan har vikit ut sina blad

då säger jag, jag springer!
för utan vår är jag.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-25 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP