Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är svag för dig


svag som i;
svagbetonad
svagblå

svagbyggd, som i;
svagarmad
svagbent
svagbröstad

svagbegåvad

svag som i;
svagsint




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-27 17:25



Bookmark and Share


  edikt/Benedikte
För alltid liten längst in, fint! B
2012-01-27

    lory
stark dikt, eftersom du är svag..kram
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP