Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöleoparden slickar glansen om nosen

 

Glansen bakom dina ögon
låg som morgondimman
tät
kom gryning
kom ljus
kom glitter

 

över mina marker

Lyster i mitt skinn
sätt spår i mina händer
dyra
bli varse
bli mening
bli lättja

 

genom stilla tystnad

 

Lever så ögon, händer, köttet, lusten, längtan, tiden tiden tiden – min tid. lever så ljuden av längtan av lusten av huden så nära – så nära – så nära – så

 

tätnar min tanke om,
om dagar av stillhet, av lusten av köttet, av

 

glansen bakom dina

ögon

 

låg,

 

 

 

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-29 22:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh Du är så duktig!!

Vackert:)
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP