här hade jag tänkt skriva nåt klokt som gör texten begriplig...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här hade jag tänkt skriva nåt klokt som gör texten begriplig...




glasen hon kastat

 

allt som blev kvar
i skärvorna från glasen
hon kastat mot stenväggarna
i huset vid stranden
var blodiga fotspår
ner mot vattnet 

stenbryggan var den svalka
hon behövde
när fotsulorna brände

~

stilla grät hon sin gråt
över allt annat än

blodiga fötter




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-30 12:15



Bookmark and Share


  AgnesP
Mållös..
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP