Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klart hon får, klart hon kan

 

dags att ta plats i livet, sluta
be om ursäkt för dagar som
kan bli glada, som kan bli hennes
bästa. om hon bara vill

hon börjar ta form, ton och
färg. från svartvit grå till mjuk
pastell, entonig stum till
fågelsång, från kantig stel
till böljande kurvig

hon börjar ta plats, ge
och ta. kan hon bli arg, vara
sårbar och rädd. klart hon
kan. klart hon får

ljuvlig, livlig, älskvärd,
vacker. klart hon får. klart
hon kan

 

 

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-30 12:49



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Fint skrivet...
2012-01-30

  Prins Hatt Under Orden
Oj vad bra du är!
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP