Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om tröst
en text jag skrev för ett bra tag sen känns det som




nu svajar min mark

 

vill stå på egna
ben och ändå få
tröst

håll mig, för nu är jag svag

få tröst när det blåser. kallt

veta att du står där. kvar. för mig

att ge
rum och få. andrum
i en tvåsamhet. i en
flersamhet

ensamhet

alla tankar, alla ord, alla tårar, alla mina stunder, alla minuter vi aldrig fick, allt oförnuft, all känsla, all närhet, all kärlek, alla kyssar

svag och stark. i samma
så,

håll mig för nu svajar min mark
håll mig för nu är jag svag
håll mig för nu kan jag inte motstå

du, min nordanvind
stadigt i motvind, tålmodigt
med fötterna på marken

bara så

att få. tröst. anytime. det ger jag dig. närsom

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-31 00:20



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så fin och sann om tröst
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP