Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på bästa sändningstid

 

så fläker jag mig, vältrar, ältar, drömmer mig bort bland okända drömmar som drömmer sig bort. från mig. så läppjar jag vinet, kysser smaken, tar dig om baken och undrar – vad gör jag här – i drömmen som drömde sig bort. från mig. så darrar läppen, av undran, av slängen efter, av det arga som kom av sig – vad gör jag här – i dröm. en overklighet.

så trampar jag på i gamla stigar där leran gräver sig djup – are – ner. och undrar – vad gör jag här – nere. så faller jag och reser och faller och reser mig – kanske aldrig – upp igen. så reser jag.

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av kerstin skriver VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-31 21:11



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Faller men kommer igen.Bravo
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP