Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skalv

 

Ständigt jag – ande – efter efter
efter egot. egot
som ande – tag – som själ –vet – som jag
alltid var. själv – ständig – som jag
alltid är - själv -

 

Varandet mot vetandet. andlöst
fallande handlöst. mot. med. mjukt. som
var jag ändå

alltid när / var / ande

 

Påfallande påkallande. lika. unika.
drunknar längs bruset längs
trädens kronor. påfallande framkallande,
sånger längs bruset längs löven som
ständigt faller

 

Ständigt jagande efter självet

 




Fri vers (Prosapoesi) av kerstin skriver VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-01 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP