Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag får bestämma så ska det vara såhär.


På mina villkor


Om jag får bestämma

Så är det du och jag.

Ett evigt liv med lycka

Vi ska kyssas och älska

Du ska hålla om mig hårt,och inte släppa

Om jag får bestämma

Så ska du ALLTID älska mig




Fri vers av Manal
Läst 268 gånger
Publicerad 2004-07-30 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal