Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet får inget gratis - eller, där ingen vill vara

 

Det fanns en karg
en mager ofruktbarhet
en sträv
en tyst stilla rytande röst

 

Så var det någon som såg
det vackra
isande oroande blåsvarta
bräckliga

 

Lockade mjuka toner ur

 

En dans i nakenhet på berghäll
en dans med silvertrådar
slingrade runt kroppen

,

Bjuder inte till / räckligt

,

 

 

Här kan inget leva
som inte fötts ur mörkret

 

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-02 21:48



Bookmark and Share


  Nanna X
vackert o igenkännt
2012-02-03

  Blåbäret
som ett skuggspel ständigt pågående
med historiens erfarenheter viskande om ursprung
samtida med ett lockande och lirkande till något annat
banbrytande och större...kan det vara möjligt, ändå, och för mig?
2012-02-02

  Wolf Wallström
Du skriver så jag ryser lättjefullt.
2012-02-02

    Birgersdotter VIP
Älskar sista raderna- så sant
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP