Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

check

 

stanna upp

se dig för åt båda håll, två åt ett
check

[då har du ryggen fri]

inga fingrar i luften, behärska din tourette
check

[barnslig, inte du inte]

solbrillor på
check

[så ingen ser din gråt]

släng lagom nonchigt med håret, ala miss piggy
check

 

[trasiga hjärtan göre sig icke besvär]

 

redo att gå

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-03 18:52



Bookmark and Share


  Nanna X
yeah så coolt o nonchigt skrivet om nåt så viktigt
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP