Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag äger marken äger mig

 

ljung och sälg och släta stenar i bångstyrig
blandning
strandkanten lockar, pockar, låter mig
ej vara

bar hud i gummistövlar
letar erotik bland myrors barr längs stigen till stacken
elden tar det mesta

det är över

glöden räcker inte

stannar
solen bländar
som landet
marken
vattnet
glittret
ljuset
natten

kärleken och hoppet om en morgondag
gryningens övertag över sommarnatten är obönhörlig
en båtslip aldrig missad

stenen sätter mig
äger
mig
äger
marken
stenen med mossa
landet
vattnet

solnedgången i rosa grönt gult eller guld
skimmer i vart fall
äger mig

alltid

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-02-04 16:59



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Allt natur !
2012-02-11

    ej medlem längre
Naturen är en spegel och ävenså ett skrin att ösa ur ...
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP