Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur mycken gråt kan dessa ögon rymma

 

jag vet du säger, älskling 
du måste sluta gråta nu
du säger;

 

allt hjärtat rymmer
allt det som längtas kan kännas
allt det som tårar glömmer, gömmer
kan älskas

kan levas

du säger jag är vacker de få gånger
jag ler

du står vid min sida
natt som dag som natt

 

du säger du måste sluta gråta nu
jag vet,

 

älskling,

 

 

 

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-04 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP