Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blundar alla? När ska man säga till om en bättre värld?


Världen,se verkligheten


Jag vill hoppa,jag vill skrika
Jag vill gråta,jag vill slå

FAN

Ser inte alla vad som händer i denna värld?
Det är ett enda stort blodbad i Irak och Palestina

Människor dör varje dag,flera hundra både barn och vuxna.
Och alla är oskyldiga

Världen ser ni inte vad som händer?
Ska ni bara sitta och titta på?

Aldrig,det är fegt

Jag ska demostrera och få mig hörd
Jag ska säga till ALLA,att jag aldrig kommer att vara tyst

Jag ska skrika ut all min ilska tills jag blir hes.




Fri vers av Manal
Läst 296 gånger
Publicerad 2004-07-31 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal