Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linda dina ord


Linda dina ord
runt min skugga
och den sjunger
som näktergalen.

Vänd din spegelbild
där finns jag

ett vilande frö
längst därinne
invirad
i ditt hjärtas skrymslen
redo att växa och gro.






© Karin Dahlin




Fri vers av Karin D
Läst 551 gånger
Publicerad 2006-01-23 11:47



Bookmark and Share


    Mejja
Denna gillar jag! Så vacker att den andas av bara sig själv.
Njuter och läser igen.
2006-01-23

  prinscess VIP
mycket vacker
bra innehåll
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Karin D
Karin D