Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på tal om ångest

 

 

första klunken dövar den värsta
sista klunken föder den värsta

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av kerstin skriver VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-05 13:17



Bookmark and Share


  Nanna X
jo nog är det sant.. man får väl dricka första klunken många gånger då!
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP