Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag som nästan aldrig rimmar..




stanna tiden, om än så bara

 

stanna tiden, om
än så bara för ett slag
vänd kinden mot solen, låt
dig smekas ännu ett tag

vänd slutet till början, på
något nytt
lägg gårdag till handling, se
det som något som faktiskt flytt

 

dröm om det goda, du
har i din hand
lev som om du alltid, älskat
på främmande strand

lägg dig bredvid, njut
av det sköna
i doften i smaken i lusten
av kärlek i det gröna

 

 




Bunden vers (Rim) av kerstin skriver VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-05 16:52



Bookmark and Share


  Anya VIP
En text med hoppet nära. Läser och försöker ta in.
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP