Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur doftar en apelsinblomma egentligen ~ passerar utan

 

Blundar in i en lund där träden blommar vitt. Förnimmer. Längtans symfoni i alla döda grenar.


Ser du mig? Blundar du som jag? Ser jag dig?


Dragen med tung handflata tränger kärlek genom tyget. Hjärtat bankar, så blev jag liten. Inga ord, ingen ögonkontakt. Bara andning, och kanske är det mer än kärlek som strömmar där.

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-02-07 12:37



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
den sista raden lyfter stycket. En saga om det man i terapisammanhang benämner "det hopplösa hoppet". En längtan efter att få det man skulle ha fått. "Ser du mig?" Tänker jag, och jag märker att det är ganska trist det jag tänker - så, strunt i det!
2012-10-07

  Hanna Mari Wallin
oj...har finns något djupt berörande
läser in dina ord och känner att jag befinner mig i din text...
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP