Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återpublicerad omärkbart förändrad..




snöleoparderna jamade natt

 

saknade avtryck

 

vittnade
spår i snön som ännu inte fallit

än, fanns tid för kurande
kurrande,
gömda från de andra
inneslutna i varandra
åter,

 

vit, saknade sina fläckar
svart, gav dem åter

 

avtryck

 

snön faller genom natten

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-07 19:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läser texten om och om igen, förlorar mig i rytmen, i sången. Texten skapar en förförisk rundgång i sig själv och i mina tankar, och i djupet lämnar den en dämpad klang. Dessa avtryck. Så mjuka, förgängliga... och hisnande vackra.
2012-02-08

  Hanna Mari Wallin
Gillar din text, annorlunda som skapar nya bilder...
2012-02-07

  Nanna X
jag blir alltid lika fascinerad av snöleoparderna!
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP