Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en dikt.

 

 

En dikt fick mig att minnas

våran tid ihop.

 

Våran kärlek, vänskap

och all tillit.

 

 

Våran tid ihop

fick mig att växa som människa.

 

Ibland kanske jag sjönk i dina ögon

men jag tog mig upp igen.

 

 

Våran tid ihop fick mig

att smaka på tårar men även hur fint kärlek kan vara.

 

Ibland skärde du mitt hjärta itu

men sedan kunde du läka mig.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-01-23 19:33



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Du ger kärleken ord, och det är mycket fina ord!!!
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal