Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

;




semikolon


lade jag mig
otympligt på sned

och lät gräset gro
in i sidan




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-10 18:10



Bookmark and Share


  edikt/Benedikte
Det finns ett fnitter i denna texten jag tycker om! B
2012-02-12

  Cris
Bli ett med gjorden. Bli tagen. Jag blir tagen.
2012-02-10

  Ingela Svenson VIP
en sorts kontemplation, hur man växer fast och ihop med jorden!
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP