Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min amerikanska sonhustru bjuder på den ena fantastiska maträtten efter den andra varje vecka med läcker kaka till kaffet efter inspiration av "T.V. restaurants and food" se Google!


JamieOliver's matrevolution


Jag är helt överväldigad

av hennes entusiasm

och glädje i att

glädja andra


Tacksam för den

oändliga skatt

alla mina ingifta

är för mig


förutom barn

och barnbarn

förståss


och då speciellt mina sonhustrur


Den ena är från Japan

och lika hängiven matkonsten är hon

förutom alla andra gåvor de äger

då det gäller att sprida glädje

och omtanke i smått som i stort.


Att närma sig ålderns höst

är inte alltid helt enkelt


Ingen förstår det

förrän man är där


Därför sätter jag

speciellt värde

på de

uppmuntringar

som ges


som kanske är

vardagsmat

för andra.




Fri vers (Fri form) av Bibbi VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-11 11:26



Bookmark and Share


  mare VIP
Nyttigt med varierad kost ;)
2012-02-16

  Eva Helene VIP
Blir varm och glad av din text! Ömsint hyllning av dina sonhustrur.
2012-02-12

    lory
maten,matlagningen är konst liksom kärlek..eller hur
man lagar med hjärta o äter med själen o smakar med smaklökarna....mmmmm
jag ÄLSKAR matlagning..bravo Bibbi
2012-02-11

    ej medlem längre
Fint att du delar med dig av denna glädje!
2012-02-11

  Eva Langrath VIP
Tack för att du delar med dig av dina kärleksfulla ord.
2012-02-11

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
En sådan fin text! Härlig att få läsa, ger skön glad känsla. Tack!
2012-02-11

    ej medlem längre
Jag blir så glad av din text. Familj, mat, vardagsfest. Måltid förenar starkt dessutom.
2012-02-11

  Vici
Underbart
att höra!

Vardagsmat
kan vara
festmat...
;-)

Varm påminnelse
om vilken betydelse
omtänksamhet om andra har
och
att vara tacksam
och inte bara ta för givet!
2012-02-11

    ej medlem längre
Fint!/Birre
2012-02-11

  Ninananonia VIP
Fint att känna så i var stund...
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP