Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har rest mig förr, jag gör det igen..




en svag stark reser sig; endast allt

 

cigarettröken sved i ögonvrån, glöden
farligt nära, stunden där endast allt handlade
om, honom, alltid honom, han som alltid blev
kränkt, han som aldrig kunde ta, att hon
tyckte eget, han. han som hittade alla fel.
på henne.

 

 

[trycket på ryggen hårdnade mot
väggen,

 

]
 

 

 

gråblå. som ett mindre åskmoln.

 

~

endast allt nu

 

 

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-11 19:19



Bookmark and Share


  thyra
Starkt förmedlat. Smärtsamt att läsa!
2012-02-11

  Hanna Mari Wallin
smärtsamt att läsa...

kramar
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP