Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag vågade skulle jag kalla dig älskling


jag skulle stoppa det ordet i en äpplekärna och vira in den i en bomullsfilt

jag skulle lägga den filten på din bröstkorg. sitta där och vänta på att det skulle börja gro ett äppleträd

och om jag vågade skulle jag sedan ta din hand och låta dig känna hur det växer i mig




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-02-11 21:27



Bookmark and Share


  Järnkatten
Mycket finstämt om förälskelsens vånda..
2012-02-13

  Per Teofilusson
mycket vackert. Ingen trad. Lili-dikt, men jag vet att du kan sådant här också.
2012-02-12

  edikt/Benedikte
Väldigt vackert! B
2012-02-12

  stenen/ Yv Ericsson
oj så bra. Jag själv känner dikten som en vilja att fortplanta sig, men inte riktigt våga berätta det för den älskling. det tror jag många känner igen
2012-02-12

  Ingela Svenson VIP
Helt otroligt bra och lustfyllt! Du lyfter!
2012-02-12

  Carola Zettergren
Suveränt, äppelkärlek, varm som sommaren :)
2012-02-11

  Gunnar Hilén VIP
ja det är varmt detta...och tänk att "älskling" känns så mycket närmare än "älskade"...!
2012-02-11

    ej medlem längre
Åh, så fint...
Så långsamt är det att berätta kärlek.
2012-02-11

  kerstin skriver VIP
ja, helt fantastiskt!
jag tycker om det du skriver Lili!
2012-02-11

  Tini Tut
Du är fantastisk, dina ord är smekningar och jag hoppas att du vet detta.
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP