Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det här är ingen jävla kärleksdikt

 

galet, det faller diamanter
djupt mot kärnans mitt
likt regndroppar
sent där natten
möter rymden

förgyller mitt inre mjuka
långt under ömklig sköld
mot världen,
mot rädslan,
mot hånet,
mot slagen,
mot

galet,
steady as a rock

att luta mot,
att hålla hårt,
att älska mjukt,
att lugna andetagen
mot

~

galet,
det faller diamanter
som regndroppar i storm
på neptunus

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2012-02-12 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP