Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

suktar sötman

 

jag suktar sötman från dina fingrar
toppar som glider
över hudens lena
lena

 

följ över mina linjer
min horisont
perspektiv

 

jag suktar sötman

i mig



 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-12 22:46



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ljuvt längtande...
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP