Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mittpunkt

 

det är hon, den lilla
hon som hoppar från bryggan
med mod i blicken
och havet runt omkring

det är hon, den lilla
som får mitt inre att mjukna
med kärlek i blicken
och livet runtomkring

det är hon, den lilla
som ger solen dess värme
hon som sjunger livets visa
och ligger strax bredvid

det är hon, den lilla
min egen kontinent
mitt livs mittpunkt
hon som växer i mitt hem

det är hon, den lilla
hon som äter glass i värmen
leker som om livet är nu
den som skriver kärlekslappar

det är hon, den lilla
henne jag vill vara nära
när åskan mullrar
och jag känner hennes hand

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-13 09:38



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det är de där små (små även om de blir aldrig så stora) som är solen i livet!
2012-02-13

  Catharina Edin VIP
ja, jag har också min lilla, som jag alltid vill vara nära! Gillar din beskrivning av kärleken.
2012-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP