Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vandrade,

 

Som vandrade,

Ja, hon drog sin hand
genom luggen och skrattade,
hon log mot solen
och honom

mest,

Som längs en lång allé där
björkar blommar,
där lupiner får finnas i alla
färger, som
lila, rosa men mest mörkt blå

 

Det plockades stenar ur murar
den sommaren,

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-13 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP