" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspirerad av "den engelska patienten"




genom öknen

 

han bråkar mitt lin, vänslas mig
lägger tungan tätt emot, sveper längs halsbandets ivriga silver ner över

mot kullarna

inbäddade i vitaste bomulls väv, fladdrar mitt hjärta i det kargaste av allt
det som i sinnlighet flödar, under hud

styvnar han, smeker min bredd

han bär mig genom öknen
dagar som nätter
slipar vi vågorna, pulserar sanden
vi flyger

vi är hetta
han är

och jag

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-14 10:52



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Sensuellt! Minns inte filmen, men får bilder ändå.
2012-02-15

  © anakreon VIP
Kännbart.
Calle
2012-02-14

  Leosm
Snyggt!
2012-02-14

  Linda CH VIP
Andlös!
2012-02-14

  Gunnar Hilén VIP
Sväljer.
2012-02-14

    ej medlem längre
Oerhört vacker...

Underbart sensuell....
2012-02-14

  Ingela Svenson VIP
WOW, vilken kärleksdikt en dag som denna! Mycket snyggt!
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP