Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag gör mig bäst i text

 

lite torftig, tråkig, stel
sådär och tafatt, bilderna
blir suddiga och svartvita.
luktar illa, får inga jobb
och skämten landar
aldrig riktigt.

nä, jag gör mig nog ändå
bäst i text.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-02-16 08:45



Bookmark and Share


    villervallan
Välavvägt och talande bildspråk! Gillar!
2012-02-20

  alvan
Känns igen... ;)
2012-02-16

  Mats Henricson
..och många olycksbröder och dito systrar har du...
2012-02-16

  Jaramald VIP
Bäst i test! :)
2012-02-16

    Ethereal J
Känns igen.
2012-02-16

  Casbah* VIP
din penna briljerar med dig...du underbara
2012-02-16

    Birgersdotter VIP
Stor humor och självdistans läser jag mellan raderna...
2012-02-16

  Anya VIP
Stor igenkänningsfaktor här!
2012-02-16

  Nanna X
jag tycker du är snygg på bilden också ; )
2012-02-16

  TT
...kan inte annat än beröras av denna text...kan känna igen mej i dina ord...kan ändå läsa ut en stor dos humor och självironi i orden...tycker om denna text...även om författarinnan knappast har något gemensamt med diktjaget...
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP