Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om hon alltid hållit andan

 

landar på regnvåt strand
andan håller hårt

så mjukt mina tankar tänker om

om;

sårbarhet
förgänglighet
tillit
längtan
smärta
rädsla

mest om rädsla

kärlek

 

som om jag alltid letat
ouppnåeligt till synes
som om jag aldrig förstod
allt var nära

 

men hon tänker det som byggs
kan så lätt raseras
och hon tänker det som fått fäste
kan så lätt tappas
hon tänker aldrig bara plus
mest minus

 

öknar jag vandrat
utan vatten
utan hägring
utan hopp

 

~

 

landar ödmjukt
efter regnet

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-16 17:45



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
...symmetri, balans, närhet och mycket bra skrivet..
2012-02-16

    Birgersdotter VIP
vad du skriver bra..underbar rubrik ..kan känna...
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP