Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden från södra Japan straxt efter jul.


Nu nalkas dagen med hast


Nu nalkas dagen med hast

bara fyrtiofem dagar kvar

då Ni mina kära

återvänder

från ett år

i Japan



Gläder mig

så obeskrivligt

att Ni samtliga

så intensivt

längtar hem

till Sverige



och barnen

så ivrigt

bokar av

i almanackan

dag för dag



Å, vad jag längtar

efter Er alla

och många med mig

ser fram emot detta



att åter få fira

vårens ankomst

i Er trädgård

och altan



och barnens lek

i kojan i trädet

som pappa byggt



och planera en stor

välkomstfest

i glada vänners lag

och den närmsta släkten



Så varmt välkomna

ska Ni vara!!!




Fri vers (Fri form) av Bibbi VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-02-16 20:09



Bookmark and Share


  mare VIP
Gläds med dig Bibbi ;)
2012-02-25

    Birgersdotter VIP
Lyckan lyser genom texten...
2012-02-20

    maija tuori
Glädjen som smittar !!! helt underbart :)
2012-02-19

  Vici
Vad härligt!!!

Jag gläder mig med er!:-)
2012-02-18

  anits VIP
Kan känna din lycka och glädje
i orden du skriver, så en sådan
härlig bild till
2012-02-18

    ej medlem längre
Gläds med dig!!!
2012-02-17

  Eva Helene VIP
Förväntans lycka och glädje, så väl förmedlat! Skönt foto därtill.
2012-02-17

    lory
rena kärleken till barn o barnbarn...det är livet
2012-02-16

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
så underbart att läsa... Tack!
2012-02-16

    ej medlem längre
Du är sannerligen mångfacetterad,svingar dig med lätthet mellan olika bildspråk i dina texter!

Här har vi ett exempel på din värme och förväntansfulla hjärta-som smittar lite livsglädje i en döende värld!
2012-02-16

  Ninananonia VIP
Underbart...
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP