Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längs hudlöshet våga finna

 

det är som att sakta dra fingret över hud
som att rysa längs med ryggraden
och som att forma läpparna till en stillsam kyss

viker upp mina kronblad, finner en sol som lyser,
belyser de små tunna guldfjunen på min arm
där tindrar stjärnor och planeter snurrar
där fumlar blossande kinder och vaggande höft

där står tiden stilla, i en tango
där sveper kärleken och tar sin plats

där växer nyponrosor i mitt hår
i samma ögonblick som din hand rör vid

det spröda är det starka
det svarta förvandlas till ljus

och skuggorna lämnar sin plats åt äventyr

 

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-17 10:11



Bookmark and Share


    Livsrymling
"och skuggorna lämnar sin plats åt äventyr"

hell yeah. ish.

riktigt bra än en gång. du har en precision i dina ordval som gör ganska slitna teman mer intressanta. mycket slitstarkt bildspråk, i must say.
2012-02-19

  Måna N. Berger
Att våga, låta sig göras så vacker av kärleken..
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP