Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läser mellan aldrig skrivna rader

 

Det faller stjärnor ikväll, älskade
de faller för önskningar
för dig faller de

En natt i gnistrande sken
en måne aldrig vitare
än då,

Det faller glitter i natten, älskade
det faller för tusen
och den enda
kyssen

En natt i glömska,
en natt av oro,
en natt i vargars grinande gap,
en natt

Det faller, älskade

 

men,

är det gnistrande stjärnglans jag ser

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-17 18:48



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
vacker
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP