Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

taskigt relä

 

alltigenom för mycket, eller
för lite. intensiv eller lågmäld,
manisk eller depressiv. allt igenom
en brusten fördämning, luckor
öppnade. så häftigt att de
trasades sönder. kan inte stängas
längre

börjar lägga sandsäckar

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-18 09:06



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
jojo...livet är som en berg-och dalbana...upp och ner...hit och dit...
det gäller att lägga fördämngar för att mildra sväng-ningarna...men å andra sidan... vem vill vara en trög loj flod...? det är kontrasterna som gö´ret...Livet alltså...kram...!
2012-02-19

  Wolf Wallström
Du presenterar fantastiska lösningar på själars trassliga förhållanden. Freud hade nog inte tillgång till sandsäckar. :)
2012-02-18

  Gunnar Hilén VIP
tsunami eller öken...helvetiskt !
2012-02-18

    Birgersdotter VIP
Stark text
2012-02-18

  Nanna X
usch - känner igen
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP