Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöleoparden driver på ett isflak mot - vår

 

förlorare,

 

säg mig när var hem, ett
som
slag
som stod där en krigare, fält
för / blödande

 

som utslagna, låg där kroppar, låg
vi
jag, som allt i tomhet, som där hade börjat grävas gravar
djupa som utan slut, utan botten, löst

[allt medan hjärtat bankar som hårdast i ett bröst]

säg mig när var, ett hem, som
- krigare stod i fält, slag

 

förlorare,

 

~

 

säg, när kommer jag hem

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-18 14:19



Bookmark and Share


  Nanna X
å, snöleoparderna som krigare.. jag håller på och läser A Farewell to Arms, ser dem där vid fronten med gevär..
2012-02-20

    ej medlem längre
detta är magiskt bra. rytmen, bankar in texten i medvetandets gräns, orden skär upp en yta där de härjar och lever om. det är frågan med fetstilat frågetecken, det är livet mot döden. det är allt.

wow liksom.
2012-02-19

  Gunnar Hilén VIP
otroligt känsligt formulerad tidlös fråga...konsten att vinna ( tillbaka ) sitt hjärta...efter kriget
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP