Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

masai mara - en resa genom [du får kalla mig vad du vill]

 

i en luft så varm så het så
torr, där tankar stillas
där tankar saktar, där tankar
ryms under, het
sol

 

bränner

 

ta mitt ansikte i ditt foto, ge mig se
mig [kalla mig vad du vill] ta mig, bort
härifrån, hetare än hetaste
önskan

 

[lejonhonorna samlade ungar i alla storlekar och går iväg en bit bort från resten av flocken för att lejonhannarna inte skulle bita ihjäl dem. för lusten att få para sig igen]

 

i drömmar om en bättre värld som
inte alls är bättre, bara annorlunda, andra
våndor, andra bekymmer, andra tankar
som aldrig stillas

 

[långt om länge bleknade bilden i byrålådan och togs alltmer sällan fram]


vem sa du att du var?

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-20 12:40



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
"vem sa du att du var" ?
2012-02-21

  Nanna X
lejonen är fina motpoler till snöleoparderna..
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP