Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfilosofi



Blicken på språng
mot
vintergatans utkanter
just där
finns skönheten att betrakta
i avlägsna stjärnspår

som paljetter
ligger de utströdda
till synes utan plan
men något bortom
har efter kaoset
lagt ut dem
en efter en
med varsam hand.




© Karin Dahlin




Fri vers av Karin D
Läst 655 gånger
Publicerad 2006-01-24 18:46



Bookmark and Share


  Ingrid Nilsson
Åh,vad bra Karin! Jag tänker på en liten dikt av min mor. Den börjar "Stjärnorna för inget krig..." De är inga tillfälligheter och inte vi.
2006-01-24

    ej medlem längre
Och med varsam hand lägger du
orden så vackert , så bra.
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Karin D
Karin D