Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den svåraste jag mött

 

jag mötte en gång en kylig man, ja, han. var
den kyligaste jag mött. jag mötte en gång en
älskvärd man, ja han. var den älskvärdaste jag
mött. jag mötte honom mer än halvvägs, ja
han. tog kanske några steg. jag mötte en gång
en man, ja han. var den svåraste jag mött.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-20 22:20



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Hoppas du mött nån du tycker riktigt mycket om.....
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP